Утеплення квартири = комфортні умови + вигода

Кожна людина бажає жити в комфортних умовах і мінімум платити за централізоване або індивідуальне опалення. Особливо, коли на вулиці зима, лежить сніг і температура -10 0C. А для цього в першу чергу потрібно квартиру або будинок перетворити на своєрідний термос. Як це зробити? Дуже просто! Для початку кілька цифр. В Україні споживання енергії в будівлях в 2… 3 рази більше порівняно з країнами ЄС. Це обумовлено як матеріалами з яких зведені будівлі, так і програмами їх енергомодернізації, які давно впроваджують країни ЄС. Слід зазначити, що тепло з квартир і індивідуальних будинків найбільше виходить через стіни (37…40%), вікна (15…24%) та дах (6…20%). В результаті жителі будинків витрачають доволі великі кошти на опалення восени та взимку. Особливо це критично, коли держава підвищує тарифи на газопостачання та опалення. Таким чином першочергово слід утеплити фасади будівель, тобто обшити зовнішні стіни теплоізоляційним матеріалом, таким як пінопласт, екструдований пінопласт, мінеральна вата (базальтова, скловата, шлаковата). В результаті зменшення витрат тепла може сягнути 45%. Найефективнішим методом утеплення фасаду будинку є такий, що утворює на зовнішніх стінах квартири/будинку суцільну теплоізоляційну оболонку та унеможливлює доступ вологи, забезпечує механічне та клейове кріплення та пароникненість. Для забезпечення цього на зовнішніх стінах будинку формують скріплену систему захисту, до якої входять:

  • Шар клею;
  • Теплоізоляційний матеріал з кріпленням;
  • Шар захисний армуючий;
  • Фарба ґрунтувальна;
  • Суміш штукатурна декоративна;
  • Фарба фасадна.

Аналіз українського житлового фонду свідчить, що термомодернізація житлового будинку дозволяє зменшити суму у платіжках за опалення на 30…80 %. Термін окупності утеплення фасаду квартири/будинку складає в середньому 5…8 років. Слід відзначити, що клаптикове утеплення фасаду багатоквартирного будинку є менш ефективним ніж суцільне. І тому агітуйте сусідів за утеплення, а вам компанія надасть скидку на роботи! Замовляйте проект утеплення квартири чи фасаду будинку в компанії «Будинок ремонту»! Якщо ви весь час ставите риторичні питання «де ж тепло?» “чому так спекотно”, то варто утеплити квартиру. Ви отримаєте не лише комфортні умови взимку, а й влітку. Ви не помилились, саме влітку. Утеплення робимо з якісних матеріалів, основою якого є пінопласт. Він надійно захищає вашу оселю від холоду взимку, а влітку затримує прохолоду в квартирі завдяки якісній терморегуляції. Для 100% результату утеплення квартир можна робити не лише зовнішнє, а й внутрішнє. Фасад квартири чи будинку буде виглядати стильно і в тих відтінка, які оберете саме Ви! Також, не варто забувати, що утеплення квартир забезпечує не лише терморегуляцію, а ще й шумоізоляція та вогнестійкість. Не зволікайте! Ми гарантуємо високу якість та професіоналізм. За короткий термін, ви зможете насолодитись всіма перевагами утеплення квартири.

Total
0
Поделились
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Предыдущая статья

Астрономы из Гарварда рассказали, почему пришельцы не посещают Землю

Следующая статья

Мечты сбываются с новостройками в Алматы от честной строительной компании mercur-grad.kz

Похожие записи
Читать далее

Тайна самой загадочной масонской ложи «Орден Мопса»

Существовал единственный способ стать членом самого, вероятно загадочного масонского общества в истории, к которому принадлежали многие представители интеллектуальной…